Ziua pedagogului marcată la Edineț

Ziua Internaţională a Profesorilor se sărbătoreşte tradițional la 5 octombrie fiinddestinată a fi ziua specială de apreciere a lucrătorilor din învățământ. 

Astfel, la 3 octombrie curent,  în raionul Edineț  s-a desfășurat sărbătoarea dedicată celor care stau la baza educației.

Festivitatea a fost organizată de Consiliul raional Edineț de comun cu Direcția Educație la care au fost invitați  profesori șin tot raionul.

La festivitate au participat deputatul în Parlamentul Republicii Moldova dl Oleg SÎRBU, Președintele raionului, dl Iurii GARAS, Președintele fracțiunii consilierilor PDM în consiliul raional Edineț dl Igor Nepeivoda,primari ailocalităților raionului și alți invitați.

 

Festivitatea a fost deschisă de către dna Galina MUSTEAȚĂ, șeful  Direcției Educație, care în discursul său a felicitat toți pedagogii din raion cu Ziua profesională  și a exprimat profundă recunoștință pentru efortul care îl depun în educarea tinerii generații.

În discursul său, dl Oleg Sîrbu, a mulțumit profesorilor, ca cetățean al Republicii Moldova, pentru munca complicată care o fac zi de zi, îmînînd diplome, și le-a urat sănătate, succese în viitor și elevi deștepți.

Dl Iurii GARAS, Președintele raionului Edineț, deasemenea a felicitat profesorii cu această zi remarcabilă și pentru înalta măiestrie în munca pe care depun  a înmînat  diplome de gratitudine pentru devotamentul şi exemplul lor de consacrare profesiei nobile de pedagog.

De asemenea, mulți profesori au fost menționați cu  diplome de către primarul municipiului Edineț dl Constantin Cojocari.

După ceremonia oficială, festivitatea a continuat cu un frumos concert și o masă de sărbătoare. Pentru cei prezenți a evoluat ansamblu folcloric „Plăieșii”.

Profesorii prezenți s-au arătat plini de emoții pozitive și mulțumiți de sărbătoarea organizată în special pentru ei.

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.