Ultimul sunet….Ultimul careu…

Președintele raionului dl Iurii Garas, a participat astăzi la careul solemn dedicat ultimului clopoțel la Liceul Teoretic ” Mihai Eminescu” din or. Edineț.

ultim sunetDSC_0373

La eveniment au fost prezenți de asemenea primarul municipiului Constantin Cojocari, alți oficialități ai raionului, reprezentanți ai asociațiilor obștești,  absolvenții școlii, elevi, profesori și părinți.

Domnul Președinte  a felicitat toți elevii cu ocazia încheierii anului școlar și începutul vacanței de vară, a mulțumit profesorilor liceului pentru munca și efortul depus la educarea noii generații, părinților pentru grija, pe care o poartă copiilor, iar liceenilor aflați în preajma bacalaureatului le-a dorit mult succes la examene.

De asemenea, au fost adresate cuvinte de înaltă apreciere pedagogilor și elevilor care au obținut diplome și medalii la olimpiadele naționale și internaționale. În cadrul evenimentului dedicat ultimului sunet au fost oferite diplome de merit celor mai buni elevi ai liceului pentru performanțele obținute pe parcursul anului de studiu.

ultim sunetDSC_0421

 

ultim sunetDSC_0384

ultim sunetDSC_0413

În acest an ultimul sunet de clopoțel a răsunat și pentru  elevii din clasele a IX-a şi a XII-a din instituțiile de învățămînt din raion și republică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.