Strategia de incluziune socială a persoanelor vulnerabile

La 26 iunie 2018 la Edineț, în incinta Consiliului raional,  cu  prezența dl Mihai Nani, consultant în planificarea strategică de incluziune socială a persoanelor vulnerabile a avut loc un seminar de audieri publice privind Strategia de incluziune socială   pentru anii 2018-2021.  La eveniment au participat: dl Iurii Garas, Președintele raionului,  Vicepreședintele raionului Sergiu Gheorghiță, șeful Direcției asistență socială și protecție a familiei dl Valerian Ciobanu, specialiști din cadrul Direcției asistență socială și protecție a familiei, Direcției educație, consilieri raionali și muncipali, reprezentanți ai asociațiilor obșteși din raion și alte servicii cointeresate.

Pe parcursul seminarului s-a efectuat o analiză a serviciilor sociale din raion cu scopul extinderii rețelei de servicii în localitățile rurale ale raionului.

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.