,,Servicii sociale dezvoltate cu sprijinul comunității în Republica Moldova,,

La data de 18.07.2017 a avut loc Conferința națională,,Servicii sociale dezvoltate cu sprijinul comunității în Republica Moldova,, unde au participat beneficiarii și partenerii proiectului  REDIS NET.

areapDSC_1490

Cu un cuvînt de salut a venit  Anastasia Oceretnîi – Viceministru Muncii, Protecției Sociale și Familiei.

areapDSC_1544

Asociația Raională de Educare a Adulților ,, Prutul de Sus,, este o Asociație Obștească neguvernamentală, ce susține integrarea socio-profesională a persoanelor cu nevoi speciale și tinerilor aflați în situații de risc cît și colaborarea internațională în domeniul educației adulților, sprijinind integrarea Republicii Moldova  în Structurile Europene.

În perioada august 2014-iulie 2017 Asociația Raională de Educare a Adulților ,, Prutul de Sus,,a implementat proiectul ,,Rețea de promovare a incluziunii sociale orientate asupra comunității în Republica Moldova ( REDIS NET ), finanțat de Agenția de Dezvoltare Austriei și  Pro Mente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.