Ședința Comisiei pentru Situații Excepționale.

La  05.02.2020, orele 16.00 de către Președintele raionului Edineț, a fost convocată ședința comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Edineț, unde au fost puse în discuție nivelul de pregătire pentru activitate în condiții de iarnă a serviciilor desconcentrate din teritoriu. În discursul și raporturilor Șefilor serviciilor precum urmează, (S.A. Drumuri,S.A, Red Nord Vest, Spitalul raional Edineț, Centrul medicilor de Familie Edineț,Inspectoratul de Poliție Edineț, Direcția Regională Nord a Poliției de Frontieră, S.A. Moldtelecom,etc.) s-a adus la cunoștință că sunt pregătiți pentru a face față conform avertizărilor meteo .

La finele ședinței Președintele raionului Edineț, Nicolai MELNIC a trasat, ca sarcini tuturor membrilor comisiei Situației Excepționale, în primul rînd protejarea cetățenilor  în condiții meteo complicate pe timp de iarnă, întreținerea drumurilor atît locale cît și naționale, funcționarea bună a instiuțiilor în domeniul Educației, Sănătății, Social, Alimentar,etc.,inclusiv identifcarea locurilor și hrana sinestraților.

Înru conlucrarea efIcientă a tuturor serviciilor din teritoriu s-a menționat, ca toată informația acumulată să fie transmisă și analizată prin intermediul Direcției Situații Excepționale, mun. Edineț la datele de cotanct: 024622600,079604156,079604160 – Dispeceratul Direcției pentru Situaii Excepționale.

 

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.