Proiectul Viată Sănătoasă:”Reducerea poverii bolilor netransmisibile ”

Diseminarea rezultatelor studiului de evaluare al potențialului de reducere a bolilor netransmisibile

 În conformitate cu prevederile planului anual de activitate a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale pentru anul 2018, Memorandumului de înțelegere dintre  Ministerul Sănătății al Republicii Moldova și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare cu privire la proiectul ,,Reducerea poverii bolilor netransmisibile pentru anii 2017-2020, la 21 iunie curent a fost organizat atelierul de lucru pentru diseminarea rezultatelor studiului de evaluare al potențialului de reducere al bolilor netransmisibile.

 Activitatea a fost organizată de proiectul moldo-elvețian Viață Sănătoasă ,,Reducerea poverii bolilor netransmisibile” implementat de Institutul Elvețian Tropical și de Sănătate Publică.

Agenda a inclus tematici din domeniul de sănătate  și anume rezultatele studiului de evaluare al potențialului de reducere a bolilor netransmisibile care au cuprins indicatori de sănătate în populația adultă a raionului. La activitate au participat reprezentanții proiectului ,,Viață Sănătoasă” și reprezentanții autorităților publice: Domnul Gheorghe Pulbere, vicepreședinte al raionului, reprezentanți ai Direcției Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului, medici și cadre medicale medii din cadrul Centrelor de Sănătate, specialițti din domeniul de sănătate publică și primari.

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.