O zi anticorupție în orașul tău

La 26 octombrie 2018, în contextul implementării Planului de acțiuni și Strategii Naționale de Integritate și Anticorupție pentru anii 2017-2020, în municipiul Edineț  s-a desfășurat Campania Națională „ O zi  anticorupție în orașul tău”, cu sloganul  „Atitudinea ta  contează – spune nu corupției”  lansată de către Centrul Național Anticorupție. Scopul campaniei fiind sensibilizarea și educarea populației, angajaților în serviciul public, cadrelor didactice și medicale, liceenilor privind fenomenul corupției, obținerea dezaprobării publice a corupției și denunțarea cazurilor de corupție.

În cadrul Campaniei, în piața Consiliului raional a fost amplasat un Centru mobil de informare a populației, au avut loc mai multe sesiuni de instruire, cu mai multe categorii de angajați. Responsabili de desfășurarea sesiunilor de instruire au fost reprezentanții Direcției educație anticorupție a Centrul Național Anticorupție.

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.