La Mulți ani Moldova!

La 27 august 2018, în fața monumentului  „Feciorilor Patriei – Glorie” din parcul municipal, a avut loc mitingul solemn consacrat celei de a 27-a aniversare a Zilei Independenței Republicii Moldova. La miting au fost prezenți oficialitățile din raion, angajați ai instituțiilor și organizațiilor din raion, elevi, cetățeni.

            Mitingul a fost deschis de către dl Oleg SÎRBU, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, care a felicitat toți cetățenii cu Ziua Independenței, urînd pace, sănătate și prosperitate tuturor.

            Cu un mesaj a venit dl Iurii GARAS, președintele raionului Edineț care a felicitat pe cei prezenți, iar prin intermediul lor și toți locuitorii raionului,  cu Ziua Independenței, dorindu-le bunăstare, perseverență și noi realizări întru dezvoltarea Republicii Moldova.

De asemenea cu cuvinte de felicitare au venit și dl Constantin COJOCARI, primarul municipiului Edineț, dl Igor NEPEIVODA, participant la evenimentele din Transnistria, consilier raional,  reprezentantul Inspectoratului de poliție, profesori și elevi ai liceiilor din raion.

            Mitingul s-a încheiat  cu depunerea de flori la  monumentului  „Feciorilor Patriei – Glorie”.

După miting a avut loc un program artistic, dedicat Zilei Independenței, prezentat de către orchestra de muzică populară „Ciocârlia”, artiști amatori din raion.

Deasemenea a fost sărbătorită și Ziua Diasporei, care s-a încheiat cu velohora.

 

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.