Gala Laureaților 2016

Direcția Educație a Consiliului Raional   a organizat și desfășurat activitatea de premiere a elevilor performanți din raion” Gala Laureaților 2016” .
La  manifestare  au fost  prezenți oaspeți de onoare, reprezentanți ai Autorităților Publice Locale: președintele raionului, Iurie Garas, vicepreședinții raionului,Valerian Ciobanu și Gheorghe Pulbere, primarul de Edineț, Constantin Cojocari, primarul de Trinca, Anatolie Gudumac, șeful Inspectoratului Raional de Poliție, Alexandru Rusu, consilierii raionali: Nepeivoda Igor, Mosoric Galina, președintele consiliului raional Edineț al Sindicatului Educației și Științei, Victor Cozearschi, elevi , profesori , reprezentanți ai Direcției Educație a Consiliului  Raional Edineț.

Galina Musteață, șefa Direcției Educație a adus un mesaj de salut elevilor perfomanți, cadrelor didactice și părinților care susțin și îi încurajează pe elevii din instituțiile de învățămînt din raion.
Toți  cei prezenți la  activitate  au onorat  simbolurile  de stat  ale Republicii Moldova, după  care a urmat  premierea elevilor  care au ocupat locuri de frunte  la  olimpiadele  republicane. De menționat că elevii din raionul Edineț în anul de studii 2015-2016 au obținut 15 locuri premiante și mențiuni la olimpiadele republicane la disciplinele de studii.

Au fost premiați elevii care au obținut locuri de frunte și mențiuni la olimpiadele raionale la disciplinele școlare. În premieră în acest an s-a desfășurat etapa raională la olimpiada la Științe pentru Juniori, elevilor premianți le-au fost înmînate diplome. De asemenea, au fost menționați și elevii care au participat la olimpiada raională la educație fizică. Elevii, deținători ai locurilor I, II și III  au primit și premii bănești din partea Consiliului Raional. Profesorii, ai căror elevi sînt deținători ai locurilor I la olimpiadele raionale, la fel, au fost premiați cu mijloace bănești.

Deținătorii locurilor I,II,III și mențiunilor care au participat la Concursul literar ” La izvoarele înțelepciunii”; Festivalul colectivelor de teatru ”Trăiește-ți clipa”; Festivalul de creație artistică a elevilor ” Copii mici- talente mari”; Proiectul Educațional ” Zilele Eminescu la Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu”, de asemenea au fost premiați în cadrul festivității.

Felicităm toți elevii și profesorii  pentru performanțele  obținute  și le urăm succese mari și în anul viitor de studii.

La finele festivității în fața olimpicilor a evoluat interpreta Carolina Prepeliță, invitată de către Consiliul Raional, ceea ce a constituit surpriza pentru elevii cu succese remarcabile la învățătură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.