Expoziția – tîrg „Toamna de aur 2018” la Edineț

În perioada 3-7 octombrie 2018 circa 25 agenți economici din republică participă la Edineț la expoziția-tîrg “Toamna de aur 2018”, organizată de filiala Edineț a Camerei de Comerț și Industrie a RM cu suportul Consiliului raional Edineț și Primăriei municipiului Edineț.
“Toamna este momentul cînd noi vedem roadele anului. Noi susținem mediul de afaceri și prin astfel de activități promovăm produsul autohton. Pentru a consolida succesele inițiale și pentru a se poziționa ferm pe piețe competitive și profitabile, producătorii trebuie să sporească calitatea produselor, să adopte noi metode de producere „, a spus preşedintele raionului Edineț, dnul Iurii Garas.


“Pentru dezvoltarea municipiului Edineț este importantă contribuția fiecărei persoane, fiecărui agent economic, ca municipiul Edineț să devină pol de creștere economică a regiunii de nord. Sunt sigur că activitățile expoziționale vor susține și vor inspira segmentul IMM și populația pentru a propulsa mai departe Edinețul”, a accentuat dnul Constantin Cojocaru, primarul municipiului Edineț.


„Evenimentul de astăzi este una din multiplele ocazii, care ne reamintește despre impactul extrem de real și pozitiv pentru participanți și întregii comunități. Pentru participanți expoziția reprezintă o oportunitate de a-și împărtăși ideile cu alți colegi, care ulterior vor duce la crearea altor lucrări creative, inovative. Sunteți câștigătorii admirației noastre”, a subliniat dna Inna Stanciu, directorul filialei Edineț a CCI RM.


În cadrul expoziției ne-am bucurat de evoluția tinerilor talente descoperite și călăuzite cu măiestrie, dedicare și pasiune de colectivul didactic a Stației tinerilor tehnicieni Edineț, care ne-au bucurat cu frumoase melodii și dansuri, cu originale si creative lucrări ale copiilor edinețeni, ce ne face să credem că viitorul municipiului este în mîini dibace și sulflete tinere, dar pline de căldură, inteligentă și educație, calități plantate și crescute de către pedagogii lor.
La expoziție-tîrg au venit zeci de vizitatori, care nu numai au făcut cumpărături, dar ne-au mulțumit pentru organizare:
„Ne încălzim, e frumos, e interesant.”
„O sărbătoare super, curat moldovenească.”
„Suntem bucuroşi să fim aici.”
De menționat, expoziția- tîrg „Toamna de aur” este la a şaptea ediţie.

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.