Cupa Președintelui raionului Edineț la proba de triatlon forță

Cupa Președintelui raionului Edineț la proba de triatlon fortă împins din culcat din 25 ianuarie 2020 a fost organizată și desfășurată de către Consiliul raional Edineț, cu suportul Centrului pentru Tineret. La I ediție, publicul a fost plăcut surprins de entuziasmul și pregătirea fizică a tinerilor din mai multe raioane: Edineț, Briceni, Drochia, Sîngerei, Călărași, Soroca, Fălești și mun. Bălți.

La competiție au concurat 66 de sportivi dintre care 7 fete. Toți deținătorii locurilor premiante au fost menționați cu diplome, medalii și premii bănești.

Campionul absolut și cel mai puternic la împins din culcat, sportivul care a cîștigat ,,Cupa Președintelui,, este  Matcovschi Ruslan de la clubul ,,Atletic,, din Fălești.

Cupa Președintelui raionului Edineț, eveniment inedit pentru sportivii din Moldova, va deveni o tradiție anuală și o motivație pe viitor în lumea sportului. Consiliul raional Edineț mulțumește participanților și antrenorilor pentru efortul și munca depusă de zi cu zi întru fortificarea nivelului de sport în raionul Edineț.

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.