1 februarie – Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală.

Stimați colegi din autorităţile administraţiei publice locale,

 Prin Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova Nr. 75 din  08.02.2012 a fost instituită sărbătoarea profesională „Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală”.

Această zi este modalitatea de exprimare a  recunoştinţei, aprecierii şi sprijinului pentru autorităţile publice locale.

Prin munca dumneavoastră de zi cu zi  demonstrați că o bună guvernare este posibilă, că managementul strategic își are locul și la nivel local, că situaţia economică a comunităților din raion și republică poate fi ameliorată. Demonstrați că prin iniţiativă, prin participare și implicare pot fi obţinute rezultate frumoase, iar cheia succesului stă în unitate și solidaritate.

Mizăm și în continuare pe implicarea dumneavoastră activă în realizarea reformelor, atât de necesare pentru Republica Moldova, prin abordări originale, mobilizare a resurselor interne, atragere de  investiţii,  creare de parteneriate durabile, cooperare cu organizaţiile neguvernamentale.

Vă aduc cele mai sincere felicitări și urări de bine, tuturor celor care activează în cadrul administrației publice locale, cu prilejul sărbătorii profesionale, marcată la 1 februarie – Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală! Vă mulțumesc pentru munca și devotamentul zilnic, și vă doresc în continuare mult succes întru realizarea obiectivelor stabilite și a angajamentelor asumate față de cetățeni.

Președintele raionului Edineț

 Iurii GARAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.