Ziua funcţionarului public

images

Prin Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr.200 din 06.04.2012 a fost instituită sărbătoarea profesională „Ziua funcţionarului public” care se  marchează anual pe data de 23 iunie. 

Această sarbatoare vine sa sublinieze rolul important si responsabil pe care îl joacă funcționarii publici în dezvoltarea societății în care trăim.

Președintele raionului dl Iurii GARAS, adresează sincere și călduroase felicitări tuturor persoanelor care activează în sectorul public, cu ocazia Zilei funcționarului public. 

Dorim să vă aducem sincere mulțumiri pentru dedicația, responsabilitatea, corectitudinea și devotamentul pe care le manifestați zilnic în activitate, contribuind la dezvoltarea localităților, la realizarea celor mai frumoase proiecte și programe. Suntem siguri că, în continuare veți da dovadă de stăruință pentru o activitate competentă în interesul cetățenilor țării. 

Un stat devine puternic prin functionarii săi. Va dorim deci, multă perseverență, rabdare si determinare în misiunea grea întru realizarea tuturor aspirațiilor profesionale și personale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.