Vizita de lucru în teritoriu a Ministrului Afacerilor Interne, Pavel Voicu

La data de 13.12.2019 la Edineț a avut loc vizita de lucru în teritoriu a Ministrului Afacerilor Interne, Pavel Voicu la întîlnirea în ședință cu reprezentanții Administrației Publice Locale de nivelul I-II, angajații serviciilor desconcentrate, colaboratorii ale MAI , inclusiv și audiența cu cetățenii.

În discurs, la ședință au fost puse în discuție subiecte referitor la activitatea și situația pe republică, apoi s-a atras atenția cu privire la activitatea atît a polițiștilor din localitîțile raionului, cît și conlucrarea cu Administrația Publică la nivel de Guvern. Reieșind din cele expuse, fiind aduse la cunoștință problemele cu care se confruntă locuitorii din raion, și care necesită a fi soluționate de instituțiile statului responsabile de diferite domenii.

Ministrul a menționat, despre faptul că angajații MAI din teritoriu vor fi în continuare disponibili să intervină la necesitate și se vor implica activ în viața comunității. Pentru a cunoaște situația reală de care instituția va putea asigura liniștea și securitatea față de cetățeni și vor contribui la îmbunătățirea vieții oamenilor. În audiență cu cetățenii la problemele adresate de cei 6 cetățeni, au fost parțial soluționate și luate în considerație conform termenilor prevăzute de legislația în vigoare.

Totodată, ministrul  cu conducerea raionului a vizitat Inspectoratul de Poliție, unde a avut loc inaugurarea izolatorului de detenție provizorie, dar și postul de salvatori și pompieri Edineț. Apoi, a participat în calitate de invitat, la Gala laureaților sportivi 2019, din raion.

Este de menționat, că aceste vizite ale membrilor Guvernului de miniștri în teritoriu fac parte din agenda Guvernului și sunt bine venite.             

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.