VIZITA DE LUCRU A DOAMNEI STELA GRIGORAȘ, MINISTRUL MUNCII, PROTECȚIEI SOCIALE ȘI FAMILIEI ÎN RAIONUL EDINEȚ

La 20 septembrie 2016, conform orarului întîlnirilor membrilor Guvernului și a conducătorilor autorităților adfministrative cu cetățenii, raionul Edineț a fost vizitat de dna Stela Grigoraș, ministrul muncii, protecției sociale și familiei.

img_4566
Dna ministru Stela Grigoraș, a fost întîlnită de președintele raionului dl Iurii Garas, vicepreședinții raionului dl Valerian Ciobanu, dl Sergiu Gheorghiță și dl Gheorghe Pulbere, șeful Direcției asistență socială și protecție a familiei dl Vladimir Hristescu, șeful Direcției Finanțe dna Stela Botnaru. De asemenea la întîlnire a participat și directorul Internatului psihoneurologic din satul Brînzeni dna Aliona Pistriuga.
După o întrevedere cu conducerea raionului, doamna ministru a vizitat Direcția asistență socială și protecție a familiei unde s-a întîlnit cu specialiștii Direcției, punînd în discuție problemele asistenței sociale din raion.

img_4568
Conform agendei doamna ministru Stela Grigoraș a vizitat mănăstirea Zăbriceni, azilul de bătrîni din s. Zăbriceni și Internatul psihoneurologic din s. Brînzeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.