VIZITA DE LUCRU A DOAMNEI STELA GRIGORAȘ, MINISTRUL MUNCII, PROTECȚIEI SOCIALE ȘI FAMILIEI ÎN RAIONUL EDINEȚ

La 20 septembrie 2016, conform orarului întîlnirilor membrilor Guvernului și a conducătorilor autorităților adfministrative cu cetățenii, raionul Edineț a fost vizitat de dna Stela Grigoraș, ministrul muncii, protecției sociale și familiei.

img_4566
Dna ministru Stela Grigoraș, a fost întîlnită de președintele raionului dl Iurii Garas, vicepreședinții raionului dl Valerian Ciobanu, dl Sergiu Gheorghiță și dl Gheorghe Pulbere, șeful Direcției asistență socială și protecție a familiei dl Vladimir Hristescu, șeful Direcției Finanțe dna Stela Botnaru. De asemenea la întîlnire a participat și directorul Internatului psihoneurologic din satul Brînzeni dna Aliona Pistriuga.
După o întrevedere cu conducerea raionului, doamna ministru a vizitat Direcția asistență socială și protecție a familiei unde s-a întîlnit cu specialiștii Direcției, punînd în discuție problemele asistenței sociale din raion.

img_4568
Conform agendei doamna ministru Stela Grigoraș a vizitat mănăstirea Zăbriceni, azilul de bătrîni din s. Zăbriceni și Internatul psihoneurologic din s. Brînzeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.