Un copil școlarizat este un copil protejat!

TE SALUT
TE POTI IMPLICA ŞI TU, AJUTÎND UN COPIL SĂ MEARGA VESEL LA ŞCOALĂ
TE ASTEPTĂM SĂ NE SUSŢII

A.O.,,BUNICII GRIJULII Edineț,, TEL.068492987

DETALII:

IGP, împreună cu AO ,,Terra Valahia,, Mitropolia Moldovei, AO ,,Bunicii Grijulii,, și Asociatia Femeilor din Politie, planifică organizarea unei caravane nationale de binefacere în întreaga țară, organizator fiind IGP.

-Campania are drept scop de a asigura copiilor din RM cu risc de abandon școlar, posibilitatea de a merge la școală și de a face studii, fiindcă orce copil are dreptul la studii. 
-Mai cu seamă, vorbim de copii cu risc de abandon școlar din cauza lipsei lucrurilor elementare cum ar fi: rechizite școlare, hăinuțe, încălțăminte, sau ghiozdan pentru școală.

-Recent la IGP, a avut loc o ședință preliminară de stabilire a detaliilor tehnice și organizatorice a campaniei de binefacere, campanie care ne propunem să o desfășuram pe 18 august 2018.

-Astfel, pentru toți cei care nu sunt indiferentei și vor să se implice și să suțină cauza dată, să ajutam ca și acești copilași să meargă la scoală în rînd cu toți copii din întreaga țară, vă informăm că, donațiile de rechizite școlare, hăinuțe, încălțăminte, sau ghiozdan școlar (nu este nevoie neaparat de haine sau încălțăminte noi, pot fi purtate de copii noștri, dar păstrate și curățele), acestea pot fi adunate la Inspectoratele de Politie din raza unde locuiti,

-Hainuțele, încălțămintea, sau rechizitele școlare, vor fi colectate și transmise pînă la 01.08.2018, către IGP prin intemrediul Inspectoratelor de Politie Edineț,

-Vă mulțumesc, fie într-un ceas bun ceia ce am început!

-Ne-am dori mult să conștientizați, ca această acțiune, va reduce maximal numărul de infracțiuni comise de minori și incidente în care sunt implicați minorii, devenind de multe ori victime ale infracțiunilor, deaoarece, ei mergînd la scoală, își vor ocupa timpul cu studiile, vor fi supravegheați de profesori și educați corect. Iar în loc de minori delicventi, societatea va avea copii educați, care fără îndoială în timp vor deveni buni brutari, medici, mecanizatori, ingineri, profesori, primari și chiar polițiști!

,,Un copil școlarizat este un copil protejat,,! 
Doamne ajută!

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.