Ultima ședință a consiliului raional din anul 2018

La 14 decembrie, la sfârșit de an 2018, a fost întrunită ultima ședință a Consiliului raional Edineț.

Aflându-ne în perioada Sărbătorilor de Iarnă, ședința a început pentru consilieri cu colinde și semănături prezentate de către ansamblul „Vatra neamului”de la Casa de Cultură Edineț și ”Ciobănași de la miori” Casa de Cultură Parcova. Artiștii amatori au urat conducerea raionului și consilierii raionali, au cântat colinde și au dansat capra cu prilejul Crăciunului și Anului Nou.

La ședință au fost prezenți președintele raionului dl Iurii GARAS și șeful Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat dl Boris FEDORIȘIN. Ședința a  fost prezidată de consilierul ZIMIN Larisa.

În cadrul ședinței au fost puse în discuție 20 întrebări. Într-un termen relative scurt, cu toate explicațiile de rigoare, ședința de lucru s-a dovedit a fi productivă și toate deciziile au fost adoptate de către aleșii locali.

Spre final, Președintele raionului, dl Iurii GARAS a mulțumit consilierilor pentru strânsa colaborare din acest an,  starea de lucru productivă din timpul ședințelor, totodată felicitând aleșii locali cu prilejul sărbătorilor de iarnă – Crăciunul și Anul Nou, dorindu-le sănătate, noroc și prosperitate, un an fericit, cu realizări importante, cu aspirații înalte, împlinirea dorințelor și a năzuințelor de mai bine.

 

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.