Spectacolul muzical “Sărut Femeie Mîina ta”

“Sărut Femeie Mîina ta”- acesta a fost genericul spectacolului muzical, organizat de Casa de Creație a Copiilor Edineț, în incinta Casei raionale de Cultură Edineț, la data de 05. 03.2017

Femeile au fost cîntate, declamate și s-au bucurat de o strălucire la propriu pe tot parcursul acestui spectacol.Cuvinte de Felicitare cu dragoste și admirație au venit din partea oaspeților de onoare:

Gheorghe Pulbere-vicepreședintele Consiliului Raional Edineț, Rodelia Vasilcov-viceprimarul or. Edineț, Odobescu Mariana-Șef adjunct al Direcției Educație a Consiliului Raional Edineț, D-ul Igor Nepeivoda- consilier raional Edineț.

Tot cei mai frumos le-a fost  adus scumpelor noastre Femei în această zi, cu tendința de a cuprinde imensitatea valorii lor pe pămînt și a exprima recunoștința supremă.

Toți spectatorii au fost impresionați de un spectacol cursiv, care chiar de a durat mai mult de două ore,nu le-a lăsat loc de plictiseală spectatorilor, fiind plin de culoare artistică și emoții.

Dansurile au fost frumos împletite cu cîntece, formînd un mărțișor de neuitat al copiilor.

Toate mișcările și ritmurile de dans au fost pline de expresivitate și au avunt un rafinament al nuanțelor și o înțelegere perfectă a armoniei limbajului gestual.

Din punct de vedere vocal, copiii la fel au fost la înălțime, toți soliștii fiind selectați   la Concursul de muzică ușoară  Stea Logostea  Ediția a IV-a 2017, organizat de Casa de Creație a Copiilor.

Aceasta a fost una din acele zile cînd sala Casei de Cultură Raională a fost arhiplină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.