Sistem unitar de salarizare însectorul bugetar

Timp de 2 zile 17-18 decembrie 2018 în incinta Consiliului raional Edineț au avut loc instruiri pentru contabilii unităților bugetare din raion.

Seminarele au fost prezentate de către reprezentanții Inspectoratului Fiscal teritorial Edineț și Direcția finanțe a Consiliului raional Edineț.

Toți cei prezenți s-au familiarizat cu prevederile Legii nr. 270 din 23.11.2018 privind sistemul unitar de salarizare în sector lbugetar, care reglementează stabilirea unui system unitar de salarizare în sectorul bugetar și reprezintă un cadru general ce cuprinde principiile, regulile și procedurile de stabilire a drepturilor salariale în raport cu ierarhia funcțiilor din sectorul bugetar.
Scopul prezentei legi constă în asigurarea unui sistem de salarizare a personalului din sectorul bugetar transparent, echitabil, atractiv, simplu de gestionat, capabil să reflecte și să remunereze performanța, în cadrul căruia salariul de bază să reprezinte principalul element al remunerației personalului.

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.