Sesiunea de informare despre proiectul „Business Academy for Women” pentru femei antreprenoare

 La data de 09 august 2017 de către Camera de Comerţ şi Industrie, în   partenereat  cu Consiliul raional Edineţ  şi Organizaţia Regională Edineţ a Federaţiei Naţionale  a Fermierilor din Moldova  a fost organizat un seminar de instruire cu participarea femeilor antreprenoare  din raionul Edineţ, Donduşeni, Ocniţa.

Președintele raionului – Iurii Garas, a salutat inițiativa  de  informare  a obiectivelor programului de finanţare , anunțînd  totodată  despre utilitatea desfășurării proiectului.

odimmDSC_1584

Ana Sochirca –  manager de proiect “Business Academy for Women”  a prezentat informaţia privind sporirea abilităţilor manageriale.  Totodată, femeilor antreprenoare  li s-a adus la cunoștință oportunitățile oferite de către Proiectul “Business Academy for Women”,  de sporire a abilităților manageriale, obținerea de noi competențe profesionale, posibilitățile  de export în  Uniunea Europeană în cadrul Acordului DCFTA, precum și obținerea unui grant destinat dezvoltării capacităților de producere a întreprinderii, introducerii elementelor inovative în produsele și serviciile prestate.

odimmDSC_1577

Cei prezenți în sală au fost antrenați în discuții,  au adresat întrebări pentru claritatea anumitor aspect ale programului.

odimmDSC_1579

odimmDSC_1591

odimmDSC_1596

odimmDSC_1587

Înregistrarea participantelor la program se face on-line accesând

site-ul www.baw.odimm.md.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.