Ședința Comisiei Mixte de Rechiziții a raionului Edineț

Vineri, 18 martie 2016, ora 10-00 în incinta Centrului Militar Teritorial Edineț s-a convocat Comisia mixtă cu privire la stabilirea necesarului de rechiziționare a bunurilor și prestării serviciilor în interes public.

La ședință s-a aprobat Hotărîrea Comisiei Mixte de Rechiziții a raionului Edineț, care prevede următoarele:

  1. Aprobarea calculului de repartiție a bunurilor care urmează  a fi rechiziționate și a persoanelor chemate pentru prestări de servicii în interes public;
  2. Aprobarea sediului și terenul aferent a S.A. “Drumuri-Edineț” pentru desfășurarea activității Punctului de adunare a resurselor de mobilizare;
  3. Aprobarea creării punctelor de conducere a primăriilor pentru asigurarea înștiințării operative a resurselor de mobilizare din localitate, adunarea lor și expedierea la Punctul de adunare a resurselor de mobilizare.

Primirea și predarea bunurilor rechiziționate se vor executa conform prevederilor Legii R. Moldova nr. 1384-XV din 11.10.2002 cu privire la rechizițiile de bunuri și prestările de servicii în interes public și a Regulamentului cu privire la rechizițiile de bunuri și prestări de servicii în interes public, aprobat prin Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr. 283 din 14.03.2005.

 

Secretar

Comisia Mixtă de Rechiziții                                                              Rodica CHIRIAC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.