Sărbătoarea profesională “Ziua Poliției”

                                                 Stimați angajați ai Poliției Naționale                                     

 Cu ocazia sărbătorii profesionale “Ziua Poliției”, în calitate de Președinte al raionului Edineț, Vă adresez calde felicitări cu urări de bine şi realizări importante.

   Poliţia, ca organ de combatere a criminalităţii şi menţinerii ordinii publice, a parcurs o cale îndelungată de formare şi desfăşurare a structurii sale şi tradiţiilor profesionale. Apreciez la justa valoare eforturile depuse de Dumneavoastră.

 Întotdeauna aţi demonstrat un înalt patriotism şi profesionalism şi că simţul datoriei, bărbăţia şi curajul de care daţi dat dovadă, în activitatea de zi cu zi pe parcursul acestor ani, vor servi drept exemplu pentru toţi cei care şi-au legat viaţa de apărarea activă a drepturilor omului, asigurarea ordinii publice, de lupta contra criminalităţii.

Din numele conducerii raionului, Sîntem convinşi că întreg efectiv poliţienesc va depune şi în continuare toate eforturile pentru a depăşi greutăţile de moment, asumîndu-şi în faţa poporului angajamentul de a activa mai eficient pentru asigurarea ordinii, securităţii şi liniştii în ţară.

Vă dorim tuturor angajaţilor din poliţie, veteranilor, precum şi familiilor Dumneavoastră mulţi ani cu sănătate, bunăstare, optimism, izbîndă în planurile schiţate şi noi realizări întru prosperarea ţării şi poporului nostru.

Cu adânca considerațiune, Președintele raionului Edineț

Nicolai MELNIC

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.