PROGRAMUL FEMEI ÎN AFACERI

Aplicarea la programul „FEMEI ÎN AFACERI” va fi posibilă începînd cu data de 1 noiembrie 2016

Programul a fost aprobat prin Hotărîrea Guvernului Nr. 1064 din 16.09.2016

 Scopul Programului este de a oferi suport financiar şi nonfinanciar prin acordarea granturilor pentru investiţii şi servicii relevante pentru dezvoltarea afacerilor gestionate de către femei.

Programul va contribui la susţinerea afacerilor gestionate de către femei prin menţinerea angajării şi crearea noilor locuri de muncă.

Programul va fi focusat pe femeile din afaceri cu potenţial de creştere prin extinderea pieţei de desfacere, export şi inovare.

Programul se va desfăşura pentru o perioadă de pilotare de 36 luni şi va acoperi 3 etape de susţinere a femeilor în domeniul de afaceri: iniţiere, lansare şi creşterea întreprinderilor.

Programul are trei componente de bază. Acestea reprezintă o abordare integrată a serviciilor pentru dezvoltarea pe termen lung a afacerilor gestionate de femei. Această abordare integrată vizează necesităţile diferite de sprijin pe care femeile le întîmpină pe întregul ciclu de viaţă al întreprinderii. Principalele caracteristici ale fiecărei etape de suport sînt:

%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d1%8b%d0%bc%d1%8f%d0%bd%d0%bd%d1%8b%d0%b9

     Programul a fost lansat pentru 3 ani și are drept scop acordarea de suport financiar și antreprenorial pentru peste 400 de femei, preponderent din zonele rurale ale țării. Bugetul programului constituie 51,5 milioane de lei.

Pentru mai multe detalii accesați www.odimm.md/femeiinafaceri

sau la numarul de telefon (22) 29 57 41

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.