Producătorii raionului Edineț participă la Expoziția națională Fabricat în Moldova -2020

Cea de-a XIX-a ediție a Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova” 2020 cu genericul Acasă! Autentic! Autohton!,  și-a deschis larg ușile pentru vizitatori.

         Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” 2020  este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova,  în parteneriat cu Agenția de Investiții și Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

Potrivit președintelui Camerei de Comerț și Industrie a Republicii (CCI a RM) Moldova Sergiu HAREA, în perioada 29 ianuarie – 02 februarie 2020, pe teritoriul CIE “Moldexpo”  460 de antreprenori autohtoni participă din diferite ramuri ale economiei naționale: industria alimentară, ramura vitivinicolă, industria mobilei, industria ușoară, utilaje, tehnică și aparataje, instituții de cercetări științifice, meșteri populari şi alte domenii,și își vor promova produsele și serviciile în cadrul Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova” 2020, organizată de CCI a RM, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova, pentru al XIX-lea an consecutiv.

Participarea raionului Edineț în cadrul Expoziției se datorează susținerii președintelui raionului Nicolai MELNIC.

Standul Consiliului raional Edineț  este  amplasat în pavilionul central al CIE “Moldexpo”,  pe o suprafață de 12 m2 cu echipament expozițional necesar.

Intru susținerea și promovarea producătorilor din raion, Consiliul raional alocă anual resurse pentru acest eveniment de amploare.

Organizarea participării producătorilor din raion a fost posibilă datorită colaborării strânse între Secția economie și Filiala Edineț a Camerei de Comerț și Industrie, reprezentată de directorul, dna Ina STANCIU.

La expoziția din anul curent participă:

SRL “ASTRA”, or. Cupcini  cu produse de panificație;

SRL “BIOCAMARA”, s. Zăbriceni – producător de ceaiuri din plante și miere;

GȚ “Ghergheligiu Tamara”, s. Trinca- producător de flori;

GȚ “Țentiu Galina”, mun. Edineț – articole fabricate manual cu tematică națională.

”Fabricat în Moldova” este primul eveniment cu care debutează programul fiecărui an expozițional în Republica Moldova. Scopul principal al expoziției este de a susține producătorii autohtoni, promova produsele competitive pe piața internă și externă, atrage investiții, intensifica dialogul public-privat.

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.