Negocierea – element –cheie în afacerea de succes

Întreprinderile mici și mijlocii din sfera producere, comerț, prestări servicii și agricultură au fost instruite în cadrul training-ului „Negocierea în afaceri”, care s-a desfășurat în incinta Business Hub Edineț.

         Evenimentul a fost organizat de ONG “People in Need” în parteneriat cu Consiliul raional Edineț, cu susținerea președintelui raionului, Nicolai MELNIC.

         Antreprenorii au avut oportunitatea de  a învăța despre principalele strategii de negociere în afaceri, etapele procesului de negociere, precum și tehnicile  negocierii.

         Pe parcursul instruirii a fost menținut dialogul  între formator și antreprenori, în rezultatul căruia fiecare a avut posibilitate să facă schimb de bune  practici și să-și evalueze stilul de negociere.

Această activitate face parte din proiectul „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”, finanțat de Agenția Cehă pentru Dezvoltare, implementat în parteneriat cu ADR Nord și Pro Cooperare Regională.

Șefa Secției Economie

Rodica CHIRIAC

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.