Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei profesionale a angajaţilor în sfera asistenţei sociale a populaţiei din raionul Edineţ

Multstimaţi lucrători din domeniul social,  sărbătoarea  profesională, marcată în a treia duminică a lunii septembrie este un frumos prilej ce-mi permite să mă adresez direct celor care lucrează cu cele mai sensibile categorii de persoane, care necesită o deosebită grijă şi atenţie.

Îmi exprim recunoştinţa faţă de toţi angajaţii din acest domeniu, care zilnic dau dovadă de dăruire şi efort, manifestînd competenţă şi contribuind la îmbunătăţirea calităţii vieţii pensionarilor şi persoanelor defavorizate, la reabilitarea şi integrarea celor aflaţi în dificultate.

Fie ca întotdeauna să vă bucuraţi de recunoştinţa celor de care aveţi mereu grijă, să fiţi răsplătiţi pentru bunătatea dumneavoastră, compasiunea şi profesionalismul cu care Vă confruntaţi zi de zi .

Vă doresc tuturor multă sănătate, succese , răbdare şi puteri pentru exercitarea muncii atît de importantă şi necesară  societăţii .

 

Cu adînca consideraţiune,                                                          Preşedintele raionului Edineţ

                                                                                                   Iurii GARAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.