MESAJ DE FELICITARE CU OCAZIA ZILEI CONSTITUȚIEI!

Constituția Republicii Moldova este documentul cu cea mai mare autoritate de reglementare în viața publică, politică și socială a țării noastre. Misiunea fundamentală a Constituției este de a asigura armonia socială, ceea ce este imposibil de atins fără asigurarea statului de drept și respectarea necondiționată a drepturilor constituționale.

Ziua Constituției este o ocazie de a sărbători democrația noastră nu numai ca sistem politic, ci și ca mod de viață. Valorile fundamentale, înscrise în Constituție ne obligă să lucrăm în mod constant pentru consolidarea și dezvoltarea acestora.

Cu ocazia sărbătoririi celei de-a 22-a aniversări a Constituţiei, în numele meu personal şi al Consiliului raional Edineț urez tuturor cetăţenilor un sincer “La mulţi ani!”, pace şi prosperitate, şi îi îndemn ca, în tot ceea ce fac, să dea substanţă noţiunilor de Stat de Drept şi Supremaţie a Legii, să contribuie la edificarea unei societăţi guvernate de dreptate şi adevăr şi să cinstească, aşa cum se cuvine, Constituţia Republicii Moldova!

Președintele raionului Edineț                                  Iurii GARAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.