Mesaj de felicitare al Președintelui raionului

Stimați angajaţi și veterani ai Comisariatului de Poliție Edineț,

Sărbătoarea dumneavoastră profesională – Ziua Poliţiei Naţionale, pe care o marcaţi pe 18 decembrie, îmi oferă prilejul de a vă adresa felicitări călduroase, urări de sănătate şi succes în serviciul pe care îl oferiţi.

Liniştea publică, siguranţa cetăţenilor, precum şi asigurarea unui climat de securitate a persoanelor şi bunurilor, reprezintă obiectivele prioritare ale Comisariatului de poliţie. Apreciem  patriotismul, bărbăţia şi omenia –caracteristici principale de care dați dovadă în munca de zi cu zi.

Vă mulţumim pentru devotamentul şi înaltul profesionalism manifestat în asigurarea cu succes  a principalei sarcini – paza şi liniştea locuitorilor. Urez tuturor angajaţilor şi veteranilor, precum și familiilor dumneavoastră, multă sănătate, fericire şi împliniri personale şi profesionale. Vă doresc să obţineţi şi în viitor succese deosebite în importanta activitate pe care o desfăşuraţi. Să aveţi parte de multă putere de muncă, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţii.

Cu respect, Iurii GARAS

Președintele raionului Edineț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.