Membrii Platformei Regionale de Dezvoltare Agro-Rurală Edineț în dialog cu reprezentanta Rețelei Naționale de Dezvoltare Rurală (RNDR)

Astăzi, 05.02.2019,  membrii  Platformei Regionale de Dezvoltare Agro-Rurală Edineț s-au întrunit în ședința ordinară  de trasare a rezultatelor  activității Platformei pe parcursul anului 2018,  în cadrul proiectului “Facilitarea implicării active a societății civile în dialogul de politici agro-rurale”, finanțat de Uniunea Europeană.

         Partenerii proiectului sînt Federația Națională a Fermierilor din Moldova și Federația Agricultorilor FARM.  

Menționăm, că obiectivul principal al proiectului este de a spori rolul societății civile în îmbunătățirea politicilor agro-rurale.

         Membrii Platformei,  create în rezultatul implementării proiectului, sînt reprezentanți ai Administrației Publice Locale, ONG și mediul de afaceri.

         În cadrul șțedinței s-a constatat importanța  parteneriatului public-privat și societatea civilă, în rezultatul căruia au fost identificate necesitățile și problemele din comunitate, care vor fi incluse în Strategia de Dezvoltare Agricolă și Rurală.  

         Dialogul cu genericul: “Opinia fiecărui – contează mult!” a fost susținut de reprezentanta Federației Agricultorilor FARM, Rodica Garștea.

 

Șef Secție economie

Rodica CHIRIAC

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.