La mulți ani femei din mediul rural!

download-1

Nu merg la saloane de frumusețe, nu sînt la curent cu ultimele tendințe ale modei, dar muncesc din greu fie pe cîmp, fie în gospodărie. Vorbim despre femeile de la țară, care , cu suguranță, vor munci și astăzi cînd este marcată Ziua mondială a Femeilor din mediul rural.

Ziua mondială a Femeilor din mediul rural a fost instituită în anul 1995, la Conferința Internațională a femeilor din Beijing. În țara noastră este marcată la inițiativa Federației Naționale a Sindicatelor din Agricultură și Industria Alimentară.

Acest eveniment a fost considerat modul pragmatic de a obține recunoașterea și susținerea pentru rolurile multiple asumate de femeile din mediul rural, care se ocupă de obicei cu agricultura sau dețin mici afaceri.

În această zi sunt evidenţiate contribuţiile femeii din mediul rural; implicare în activităţile de producţie a cerealelor; aprovizionarea familiilor cu alimente, apă şi combustibil; îngrijirea copiilor, persoanelor bolnave sau bătrîne.

Cu prilejul Zilei Mondiale a Femeilor din Mediul Rural, Vă urăm multă sănătate, dragele noastre, să vă fie masa boga­tă, să aveți parte de multă dragoste, de bucurii de la copii și de la nepoți, Dumnezeu să vă aibă în grija Sa și să vă păzeas­că de cele rele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.