Intrările în raion şi în oraşul Edineţ s-au reînnoit

Din iniţiativa şi la indicaţia preşedintelui raionului Edineţ Viorel Albu, panourile de la intrările în oraşul Edineţ din direcţia Briceni şi s. Gordineşti, au fost recent reînnoite.

Lăsate de izbelişte în ultimii ani, literele de pe panouri devenise aproape neciteţe, vopseaua s-a şters, iar în jur buruienile creşteau nestingherite. De vreo cîteva ori, preşedintele a abordat acest subiect cu conducerea SA “Drumuri-Edineţ”, cu autorităţile publice locale din oraş, dar lucrurile au rămas neschimbate, aşa şi neştiindu-se în grija cui ar trebuie să fie panourile. De aceea, Viorel Albu şi-a asumat această iniţiativă, şi denumirile oraşului de la aceste intrări au căpătat un nou aspect. Astăzi, ele atrag privirea trecătorilor: sunt frumos vopsite, terenul din jur este curat.

Tot din iniţiativa dlui preşedinte Viorel Albu s-au efectuat lucrări de reparaţie la intrarea în raion din direcţia Chişinău. Acolo s-a schimbat acoperişul la panoul cu denumirea raionului şi la locul de popas, s-a vopsit, s-a pavat trotuarul, s-au instalat o masă şi scaune metalice, un inel pentru gunoi, au fost văruite trunchiurile copacilor.

Lucrările au fost efectuate cu susţinerea financiară din partea Fondului rutier şi a Consiliului raional Edineţ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.