În următoarea perioadă din 03- 07 noiembrie 2014, ore de primire au avut loc în următoarele primarii: Constantinovca, Lopatnic, Viişoara, Badragii Noi.

Preşedintele raionului Edineţ dl Iurii Garas, însoţit de către Şeful Direcţiei Economie, Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Edineţ,dl Valerian Ciobanu  şi Şeful Direcţiei Generale Casa Teritorială de Asigurări Sociale Edineţ dl Valentin Stadler, de comun cu primarii administraţiei publice respective a audiat cetăţenii pe diferite probleme cu aspectele vieţii social –economice, sub genericul “ Ora Preşedintelui” întru implementarea prevederilor deciziei Consiliului raional Edineţ nr. 36/6 din 15 aprilie 2014, de către preşedintele raionului  a fost aprobat graficul de desfăşurare a audienţei  nominalizate.

În satul Constantinovca s-au audiat cetăţeni la care s-a discutat problemele din domeniul aspectului de acordare a ajutorului social, inclusiv s-a abordat şi problema cu privire la finisarea lucrărilor  exterioare de reparaţie a grădiniţii de copii din localitate etc.

În localităţile Lopatnic, Viişoara, Badragii Noi , Badragii Vechi şi Brînzeni s-au ridicat întrebări ce ţin de îngrijirea  la domiciliu a persoanelor cu dezabilităţi, aprovizionarea unor  categorii de locuitori cu lemne şi cărbune pentru perioada rece a anului , aducerea la cunoştinţă a cetăţenilor cu privire la modalitatea procedurii corecte de  perfectare a pachetului de documente necesare, pentru Comisia Medicală Consultativă şi ulterior la Comisia de Experztiă Medicală a Vitalităţii pentru acordarea gradului de invaliditate etc.

Participarea conducerii raionului, Şefilor subdiviziunilor consiliului raional la întrunirile cu cetăţenii contribuie în mod esenţial la familiarizarea locuitorilor cu evidenţierea problemelor stringente şi modalitatea posibilităţii de soluţinare a lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.