În atenţia antreprenorilor !!!

Organizaţia Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova invită companiile autohtone să  participe în cadrul “Forului de afaceri  Moldo-Leton”, destinat explorării oportunităţilor investiţionale şi de export a Republicii Moldova.

Data: joi, 8 iunie; orele 14:00-17:00 (înregistrarea de la 13:30), locaţia: Sala Begonia, Radisson Blu Leogrand Convention Center.

Evenimentul are drept scop de a oferi o platformă de comunicare şi interacţiune dintre mediul de afaceri din Republica Moldova şi Letonia, pentru a valorifica relaţiile comerciale-economice dintre părţi.

Prezentările oportunităților investiționale și de export a statelor în sectoarele economice-cheie, vor fi încheiate de panelul de discuții bilaterale dintre reprezentanții mediului public și privat a Republicii Moldova și Republicii Letonia.
Delegația de afaceri lituaniană acoperă sectoarele economice precum:
- industria alimentară;
- industria de sport;
- management imobiliar;
- instituții de învățământ

- direcția management;
- comerț;
- tehnologii informaționale;
- prelucrarea metalului.

Odată ce evenimentul prezintă interes pentru Dumneavoastră, solicităm respectuos confirmarea prin înregistrarea electronică accesând link-ul – ÎNREGISTRARE , unde veți putea urmări actualizarea informației referitor la agenda evenimentului și delegația oamenilor de afaceri din Letonia.

Pentru informaţii suplimentare contactaţi – 022 27 36 54, office@miepo.md, Sbina Patraşcu.

http://miepo.md/news/miepo-invit%C4%83-agen%C8%9Bii-economici-la-forul-de-afaceri-moldo-leton

Secţia economie

Tel : 0246 2 54 71

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.