FORUMUL INVESTIŢIONAL INTERNAŢIONAL ”INVESTIŢII ŞI OPORTUNITĂŢI DE COLABORARE ÎN REGIUNEA DE NORD”

În activităţile săptămînii investiţionale „Moldova Business Week 2017” se va include Forumul Investiţional Internaţional cu genericul „Investiţii şi oportunitîţi de colaborare în Regiunea de Nord”, ce urmează a fi organizat în oraşul Bălţi, cu participarea agenţilor economici din România, Germania, Austria, Polonia, Turcia, Ucraina, Republica Cehă, Federaţia Rusă, Belarus, statele CEFTA şi din alte ţări interesate în consolidarea parteneriatelor de afaceri cu Republica Moldova.

Forumul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, cu suportul Guvernului Republicii Moldova, Primăriei municipiului Bălţi, consiliilor raionale din nordul ţării şi proiectului East Invest. Aceasta este cel mai important forum regional investiţional din ţară, care are drept scop promovarea imaginii ţării pe arena internaţională, precum şi a economiei autohtone drept o locaţie atractivă pentru dezvoltarea afacerilor şi investiţiilor

Evenimentul îşi propune a fi unul complex, la data de 07 iunie 2017, fiind destinat atît antreprinorilor cu experienţă, cît şi celor aflaţi la începutul de activitate, în căutarea de noi tendinţe sau strategii eficiente de business pentu atragerea investiţiilor şi crearea parteneriatelor de afaceri

Locul pentru desfăşurarea evenimentului se propune a fi restaurantul VisPas (str. Ştefan cel Mare, 1/A, Bălţi). De asemenea va fi organizat un expo-tîrg a prodeselor fabricate în Regiunea de Nord a ţării (str. Dostoievski, 24, în incinta şi exteriorul Palatului municipal de cultură Bălţi).

Pentru confirmări şi informaţii  suplimentare,, contactaţi Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Persoana de contact: Anastasia Ionaş, Departamentul Relaţii Internaţionale, tel: +373 22 22 13 19, fax: +373 22 222 626, e-mail: anastasia.ionas@chamber.md .

Autor Secția Economie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.