FELICITARE!

 

Multstimați Lucrători

DIN DOMENIUL FINANCIAR !

Vă adresez, în numele Consiliului raional cele mai sincere felicitări și urări de bine cu ocazia Zilei Profesionale!

Tuturor angajaților din domeniul financiar al Consiliului raional, primăriilor, tuturor întreprinderilor și instituțiilor cu specific financiar din raionul Edineț

Sărbătoarea Zilei lucrătorului financiar marchează o semnificație aparte pentru toți acei ce activează în acest domeniu.

Suntem conștienți de importanță deosebită și de rolul acestui sector în economia națională.

Această Zi este însă și o ocazie pentru a evalua Performanțele Sistemului Financiar în condițiile crizei economice globale.

În această perioadă întregul sistem financiar demonstrează capacitatea de a acționa adecvat, de a consolida eforturile și a conlucra eficient cu partenerii săi atît pe plan intern  cît și  cel internațional.

Iar menținerea stabilitații financiare relative în   comparație cu țările din regiune se datorează nu în ultimul rind Profesionalismului, perseverenței și abnegației lucrătorilor din Sistemul Financiar. Îmi exprim recunoștința pentru disponibilitatea permanentă de conducere,  Dorindu -Vă sănătate, vitalitate, pace, bunăstare și realizări remarcabile în plan Profesional.

  

 Cu respect,                         

 Presedintele Interimar

 al  raionului Edineț                                                    Gheorghe PULBERE

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.