Etapa a II de încorporare tinerilor cetățeni în Armata Națională

La 22.07.2020, în cadrul Centrului Militar Teritorial Edineț s-a desfășurat  etapa a II de  încorporare tinerilor cetățeni în Armata Națională. 

Peste 36 de tineri din raioanele Edineț, Briceni, Ocnița și Dondușeni au fost încorporați  în Armata Națională. Recruții au fost felicitați și îndrumați de către comandantul Centrului Militar Teritorial Edineț, locotenent-colonel Viorel DAMIAN, de presedintele raionului Edinet, Domnul Nicolae MELNIC si de vicepreședintele raionului Edineț, Domnul Gheorghe PULBERE. Recruții au primit din partea Centrului Militar cîte un set cu produse pentru igiena și protecție personală.  Respectînd necondiționat măsurile obligatorii de protecție individuală pentru prevenirea și contaminarea cu infecția COVID-19, tinerii au fost petrecuți cu emoții mari de părinți, rude și prieteni, care le-au urat serviciu ușor.

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.