Efectuarea controlului medical al recruților și încorporarea în serviciul militar în termen, cu termen redus și civil în octombrie 2016-ianuarie 2017

În perioada 12 – 19 septembrie 2016 în centrul militar teritorial Edineţ au activat comisiile medico – militară şi recrutare – încorporare. Comisiile au fost desfăşurate cu scopul verificării stării sănătăţii a recruţilor; verificarea situaţiei familiale şi acordarea amînărilor; repartizarea tinerilor la cursurile de pregătire a conducătorilor auto, la studii în instituţiile militare, pe genuri de armă şi încorporării în serviciu militar în termen, cu termen redus şi serviciu civil (de alternativă).

Recruţii care în urma examenului medical au fost apreciaţi apţi pentru serviciul militar şi au fost predestinaţi pentru satisfacerea serviciului militar în termen vor fi încorporaţi în rîndurile Armatei Naţionale şi Trupelor de carabinieri în perioada octombrie 2016 – ianuarie 2017.

Centrul militar teritorial Edineţ anunţă cetăţenii despre următoarele oferte:

– înmatricularea la cursurile de pregătire a conducătorilor auto la categoriile „C” din contul Ministerului Apărării. Studiile se desfăşor la Centru de Pregătire a Specialiştilor pentru Armata Naţională (Şcoala auto).

– înmatricularea la studii în Academia Militară a Forţelor Armate şi în instituţiile militare de peste hotare;

– angajarea în serviciu militar prin contract în unităţile Armatei Naţionale şi Trupelor de carabinieri.

Pentru informaţii suplimentare Vă puteţi adresa: Centru militar teritorial Edineţ str. V. Roşca 2. Telefon de contact: 024622323, 024623447, 024622373

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.