Proiectul:“Edineț – Pol de creștere economică în regiunea de Nord a Republicii Moldova ” în plină desfășurare

Astăzi, 05 iulie 2018, în incinta sălii de conferințe a Parcului Industrial Edineț, s-a desfășurat Ședința Comitetului de  Coordonare a proiectului “Edineț – Pol de creștere economică în regiunea de Nord a Republicii Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană.

La ședință au participat reprezentanții Delegației Uniunii Europene, Președintele raionului Edineț  dl Iurii GARAS, Primarul municipiului Edineț dl Constantin Cojocari, Vicepreședintele Camerei  de  Comerț și Industrie a Republicii Moldova, dl Mihai Bîlba reprezentanți ai echipei de implementare a proiectului și parteneri ai proiectului.

Președintele raionului Edineț, dl Iurii GARAS a menționat importanța implementării proiectului în scopul redresării economiei raionului, precum și atragerea de noi investiții în raion. Acest proiect este binevenit și susținut de deputatul în Parlamentul Republicii Moldova dl Oleg Sîrbu.  

     Primarul municipiului Edineț, dl Constantin Cojocari a prezentat situația actuală în cadrul Parcului Industrial Edineț.

Proiectul ,,Edineț Pol de creștere economică în regiunea de Nord a Republicii Moldova” este o parte component a Planului Local de Dezvoltare Economică și activitățile aferente acestuia sunt parte integral a planului de acțiuni.

Astfel, prin implimentarea proiectului se urmărește scopul de a îmbunătăți capacitățile locale și a infrastructurii de afaceri pentru stimularea creării de întreprinderi în regiunea Edineț, cu impact asupra creșterii economice inclusive în regiunea de Nord a Moldovei.

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.