Doar împreună putem combate virusul COVID – 19

Consiliul raional Edineț a lansat o campanie de colectare a fondurilor pentru susținerea instituțiilor medicale din Edineț, în contextul acțiunilor de depășire a situației de criză, survenite ca urmare a apariției în Republica Moldova a infecției prin COVID-19. 

Consiliul raional Edineț informează că cetățenii raionului Edineț dau dovadă de solidaritate și contribuie fiecare după posibilități, pentru a depăşi situaţia de criză în care ne aflăm, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19 în raion. 

Precizăm că a  fost deschis un cont bancar, destinat atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, prin intermediul căruia se pot face donații, pentru cei care doresc să contribuie cu surse financiare. 

Rechizitele pentru efectuarea donațiilor:

Beneficiar: Consiliul Raional Edineț

Codul IBAN: MD85TRPDAB144114D10768AE

Prestatorul beneficiar: Ministerul Finanțelor – Trezoreria de Stat

Banii donați vor fi direcționați pentru:

  1. Achiziționarea echipamentului de protecție destinat personalului angajat din spitale (doctori, asistenți medicali, echipaje de ambulanță, și alt personal implicat în acordarea asistenței medicale și deservirea pacienților);
  2. Procurarea utilajului și echipamentului medical, medicamente, dezinfenctanți etc.;
  3. Oferirea suportului pentru personalul medical, care este antrenat în lupta cu Coronavirus de tip nou (COVID-19).
Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.