Dialog de afaceri pentru sectorul agro- industrial

Stimați antreprenori,

În perioada 20-23 septembrie 2017 se va desfășura misiunea economică în Federația Rusă, or.Rostov-pe-Don în contextul Ședinței lărgite a Consiliului de Afaceri Rusia – Republica Moldova, avînd genericul: ”Un dialog de afaceri deschis pentru un sector agro – industrial eficient :probleme și perspective ale colaborării investiționale și cooperării dintre Federația Rusă și Republica Moldova.

Misiunea economică este organizată în cooperare cu Consiliul de Afaceri Rusia-Republica Moldova și Camera de Comerț și Industrie a Regiunii Rostov.

Evenimentul oferă posibilitatea agenților economici de a discuta perspectivele și problemele cu scopul creării condițiilor pentru sporirea  investițiilor, transferul tehnologiilor în sectorul agro-industrial, acordării serviciilor de suport a afacerilor, precum și sporirii competitivității producției agro-industriale.

Persoanele interesate de participare la eveniment sunt rugate să completeze formularul anexat și să-l remită, pînă pe data de 25 august 2017 la adresa e-mail: inga.leontan@chamber.md

 Informații suplimentare la tel./fax 022 22-26-26, persoana responsabilă:Inga Leontean.

Заявка на участие в Экономической Миссии в Российской Федерации г. Ростов-на-Дону,  20 – 23 сентября 2017 года

ПРОГРАММА расширенного (выездного) заседания Российско-Молдавского делового совета(сентябрь 2017 г, Ростов-на-Дону)

КОНЦЕПЦИЯ расширенного (выездного) заседания Российско-Молдавского делового совета (сентябрь 2017 г, Ростов-на-Дону)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.