Deschiderea biroului de consiliere psihologică şi psihoterapie

La 23 februarie curent, în cadrul Inspectoratului de poliție  Edineț a avut loc deschiderea biroului de consiliere psihologică şi psihoterapie.
Evenimentul a fost onorat de prezența colonelului de poliție Gheorghe Cavcaliuc, şef adjunct al IGP, locotenent-colonelul de poliție Valeriu Munteanu, şef al DRU a IGP si specialistul principal al Serviciului psihologic al DRU a IGP, maior de poliție Vica Anton precum si Președintele raionului Edineț  D-l Iurie Garas.

Şeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc a adus mulțumiri tuturor celor care au contribuit la amenajarea și finanțarea biroului și a accentuat gradul înalt de atitudine conștiincioasă din partea conducerii IP Edineţ si suportul din partea Administrației Publice Locale, astfel cu diploma de onoare a fost menționat Președintele raionului Edineț d-l Iurie Garas.

Dumnealui a transmis mesajul d-lui Alexandru Jizdan, ministrul afacerilor interne, pe marginea acestui eveniment. Totodată, în semn de recunoştinţă pentru rezultatele obţinute în activitatea de serviciu, profesionalism înalt, atitudine conştiincioasă faţă de atribuţiile funcţionale au fost menţionaţi cu grade speciale, insigne și diplome de onoare unii angajaţi ai IP Edineț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.