Concursul republican al IMM

La data de 10 noiembrie  2016 în incinta Radisson Blu Hotel, Chișinău s-a desfășurat  Conferința Internațională a Întreprinderilor Mici și Mijlocii, ediția a XI-a, 2016, organizată de către  Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

Guvernul Republicii Moldova a desemnat 20 de antreprenori din țară nominalizați la Concursul Național „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM, anul 2015″, ediția a XI-a, organizat de către Ministerul Economiei al RM în colaborare cu partenerii de dezvoltare. 

 În  acest an la concurs au participat 158 de antreprenori din 15 raioane ale țării: Balti, UTA Gagauzia, Orhei, Ștefan Vodă, Călărași, Telenești, Râșcani, Edineț, Basarabeasca, Sângerei, Nisporeni, Rezina, Criuleni, Ungheni, Briceni.

Învingătorilor Concursului le-au fost înmânate Diplome de Onoare ale Guvernului „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM”, alături de alte premii și cadouri de preț.

 Printre cîștigători se remarcă antreprenorul raionului Edineț – GȚ SCUTARU VICTOR, nominalizat la categoria Cel mai bun antreprenor – exportator”,  cu premiul de gradul II.

Propunerea de înaintare a indicatorilor de activitate a întreprinderii a venit din partea Consiliului raional Edineț. Punctajul acumulat a dat posibilitate de a concura la nivel republican.

Aducem sincere felicitări și mulțumiri pentru faima adusă raionului Edineț la nivel republican.

Secția economie

foto-1

 

foto-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.