Concurs de granturi mici pentru tineri

Asociația Obștească „Colaborare” anunță un concurs de granturi mici între tinerii din clasele superioare (9-12) de liceu și studenți. Concursul are drept scop de a contribui la dezvoltarea intelectuală și implicarea tinerilor în dezvoltarea unor idei inovatoare de eficientizare energetică și folosirea surselor regenerabile în comunitate sau instituția unde  învață.

ONG sau Grupul de Inițiativă Locală va încuraja participarea civică în comunitate, va contribui la conștientizarea cetățenilor și înțelegerea necesităților de valorificare a surselor regenerabile de energie, va căpăta abilități de elaborare a proiectelor și de colectare a fondurilor pentru realizarea unor inițiative comunitare inovative.

La concurs sunt invitați toți tinerii care au participat la seminarele de informare și au capacități de a completa formularul de aplicare și tabelul bugetului conform cerințelor îndrumarului pentru solicitanți. Proiectele trebuie să fie relevante cerințelor și măsurabile, care ar putea fi realizate de un ONG local sau un grup de inițiativăîn timp de 2 luni de zile. În cazul grupurilor de inițiativă Cererea de participare trebuie să fie aprobată de Directorul instituției de învățămînt sau Primar. Suma mini-grantului  va constitui  20 mii lei. Contribuția proprie sau a comunității nu trebuie să fie mai mică de 10% din suma bugetului.

Ideile de proiect pot fi trimise la A.O.„Colaborare” pînă la 1 august 2017 la  adresa electronică: musteatagrig@gmail.com , sau  pe suport de hîrtie în plic la adresa: str. Independenței 79/12, or. Edineț. Pentru orice informație adițională, Vă rugăm să telefonați D-lui Musteață Grigore, tel:069216827

Formularele de aplicare și îndrumarul puteți accesa aici: https://asociatiacolaborare.wordpress.com /

  • Ø Îndrumar ROM
  • Ø Îndrumar RUS
  • Ø Anexa 1, Formularul de aplicare ROM
  • Ø Anexa 1, Formularul de aplicare RUS
  • Ø Anexa 2, Formularul bugetului ROM
  • Ø Anexa 2, Formularul bugetului RUS

Pentru a primi formularele necesare pe suport de hîrtie puteți telefona la numărul: 069216827.

Publicat pe pagina WEB și Facebook a A.O.„Colaborare” la  30 mai 2017

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.