CONCURS “Comunitate prietenoasă vârstei”

Asociația Obștească „CASMED” relansează concursul de selectare a localităților din raionul Edineț care vor implementa conceptul de „Comunitate Prietenoasă Vârstei”.

Conceptul de Comunitate Prietenoasă Vârstei a fost elaborat de către Organizația Mondială a Sănătății în anul 2006 și promovează incluziunea și contribuția persoanelor în etate la viața comunității.

În cadrul concursului vor fi selectate 5 localități care vor beneficia de suport în identificarea problemelor locale cu care se confruntă vârstnicii, elaborarea planurilor de acțiuni și implementarea inițiativelor prietenoase vârstei menite să ajute comunitățile să răspundă nevoilor legate de îmbătrânire.

La Concurs pot aplica primăriile raionului  Edineț.

Detalii privind Concursul obțineți aici: http://casmed.md/evenimente/anunt-important-pentru-autoritatile-publice-locale-din-raionul-edinet/

Localitățile interesate vor expedia dosarul de participare la adresa de e-mail: casmed.comunitate.prietenoasa@gmail.com până pe data de 3 iulie 2020, ora 17.00. Nu vor fi acceptate dosarele care vor fi depuse după expirarea termenului.

Concursul este organizat în contextul proiectului „Îmbătrânire și Sănătate”, implementat de către AO „CASMED” în parteneriat cu Consiliul Raional Edineț, cu susținerea financiară a Crucii Roșii din Elveția.

 

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.