Comunicarea eficientă – calea spre parteneriate durabile

Exersarea  tehnicilor  eficiente de comunicare cu viitorii clienți  a  fost motivul participării Întreprinderilor Mici și Mijlocii în cadrul instruirii cu genericul: “Creșterea veniturilor întreprinderii utilizând tehnici specifice de comunicare”, desfășurată în incinta Business Hub Edineț.

Evenimentul a fost organizat de ONG “People in Need” în parteneriat cu Consiliul raional Edineț, cu susținerea președintelui raionului, Nicolai MELNIC..

Antreprenorii au învățat cum să facă cunoștință cu clientul; tehnica de ascultare; metoda de prezentare a produsului; tehnicile de prelucrare a obiecțiilor, care în rezultat să finalizeze cu încheierea acordului și menținerea relațiilor durabile.

Programul de instruire a inclus  simulari și jocuri de rol, individuale si in echipe  și un nivel ridicat de interactivitate.

 Această instruire a avut loc în cadrul proiectului „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”, finanțat de Agenția Cehă pentru Dezvoltare, implementat în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord și AO “Pro Cooperare Regională”.

Șef  Secție  Economie

Rodica CHIRIAC

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.