Compania “MERE – NORD – AV” S.R.L. premiată la Concursul republican “Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM 2017”

Compania “MERE – NORD – AV” S.R.L. s-a fondatînanul 1998 și își desfășoară activitatea sub conducerea dnei Lilia Zaporojan.

Din toate timpurile femeile au reușit să se afirme în societate și în ipostazele cele mai dificile în care ne surprinde cotidianul vieții femeia a găsit căile și metodele de învingere.

Așa este dna Lilia Zaporojan din Edineț, de o abnegație individuală, care gestionează o întreprindere din  domeniul pomiculturii.

Compania “MERE – NORD – AV” S.R.L. desfășoară activitatea, utilizînd utilaje performante.  Dispune de frigider de păstrare a fructelor cu o capacitate de 180 tone șisistem de irigare.

         În a. 2017 recolta de fructe  a constituit 34 tone/ha.

         Conducătorul întreprinderii, dna Lilia Zaporojan esteenergică și depune toate eforturile pentru a extinde activitatea,  investind permanent în afacere.

         Pentru rezultate remarcabile, înregistrate în a. 2017, dnei Lilia Zaporojan i s-a conferit Diploma de gradul II a  Guvernului R. Moldova la Nominația: “Cel mai bun antreprenor – femeie”.

         La ceremonia de decernare a premiilor a participat Vicepreședintele raionului Edineț, dl Sergiu Gheorghiță.

         Consiliul rational Edineț susține și promovează mediul de afaceri din raion.

 

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.