Campania de informare “Fii stăpîn pe siguranţa ta”

Inspectoratul de Poliție Edineț Vă Informează că,  întru executarea Ordinului Inspectoratului General al Poliţiei cu privire la aprobarea Planul de acțiuni privind organizarea și desfășurarea în perioada iunie-august a Campaniei de informare pentru copii ,,Fii stăpîn pe siguranța ta!,, şi a Campaniei de informare “Vacanţa în siguranţă” la data de la 21.07.2016 la tabăra de odihnă «Poienița veselă» s. Ruseni r- nul Edineț, de către angajații Inspectoratului de poliție Edineț, în cooperare cu angajații plutonului Edineț, Briceni, Ocnița, a Campaniei nr.2 Bălți al Regimentului de Patrulare Nord al Inspectoratului Naţional de Patrulare şi angajaţii Serviciului de Probaţiune Edineţ, au fost petrecute activități informativ – educative, avînd ca scop reducerea riscurilor de victimizare, la care pot fi supuși copiii, informații utile privind măsurile de siguranță, posibilitatea beneficierii sprijinului poliției pentru protecția vieții și sănătții, în special în perioada estivală.

Evenimentul a fost deschis de către șeful-adjunct al Inspectoratului de Poliţie Edineț locotenent-colonel de poliție Igor Cernei. În cadrul activităților au fost prezentate acțiunile practice ale poliției la reținerea infractorilor, precum și eliberarea ostaticilor, precum și prezentarea mijloacelor speciale și automobilelor de serviciu a Inspectoratului de poliție Edineț.

Totodată de către inspectorul superior Biroul siguranță copii,  inspectorul principal Serviciu prevenire și angajații Serviciului Supraveghere a Transportului şi Accidente Rutiere,  au fost înaintate recomandări și instrucțiuni privind prevenirea cazurilor de victimizare, ulterior fiind petrecut un concurs privind cunoașterea regulilor circulației rutiere. Total fiind sensibilizaţi 93 de copii care se odihnesc în tabără. Este de menționat faptul că în turul I  din partea taberei a fost organizat cadouri muzicale din partea minorului, Vrînceanu Viorel, drept mulțumire de către conducerea Inspectoratului de Poliţie Edineț a fost achitată foaia de odihnă la tabăra în cauză pentru turul II şi III.

Evenimentul a luat sfîrșit cu un cuvînt de felicitare din partea conducerii taberei de odihnă. Poienița Veselă, cu ulterioara evoluare a pieselor muzicale de către copiii taberei de odihnă și angajații Inspectoratului de Poliţie Edineț.

În final de către conducerea Inspectoratului de Poliţie Edineț în semn de recunoștință copiii au fost serviți cu înghețată.

01

03

06

04

07

011

012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.