Atelierul de lucru a membrilor Comitetului Coordonator Raional

La 29 iunie curent, in sala Consiliului raional Edineț, a avut loc Atelierul de lucru a  membrilor Comitetului Coordonator Raional (CCR) pentru definitivarea Planului de acțiuni a CCR pentru perioada 2022-2023 de promovare a conceptului Comunitate Prietenoasă Vârstei (CPV) în cadrul proiectului „Îmbătrânire și Sănătate”, care se implementează în 10 localități ale raionului.

Vicepreședintele raionului, Președinte al CCR, Ion Nistor, a prezentat obiectivele Strategiei socio-economice a raionului, care vizează conceptul CPV.

Membrii grupului de lucru au definitivat acțiunile, care vor fi realizate în perioada 2022-2023 pentru dezvoltarea serviciilor incluzive, adaptarea clădirilor publice la necesitățile vârstnicilor, crearea infrastructurii accesibile, acordarea serviciilor sociale și de sănătate, sporirea accesului locuitorilor raionului la posibilități de comunicare și informare.

Planul de acțiuni urmează să fie aprobat la ședința Consiliului raional.

Activitatea a fost moderată de coordonatoarea proiectului „Îmbătrânire și Sănătate”, Ina Cojocaru, AO CASMED.

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.