Atelier de lucru cu tematica „Rolul Comisiei pentru protecția copilului aflat în dificultate în contextul implementării Strategiei pentru protecția copilului pe anii 2014-2020”

La 06 noiembrie 2018, în incinta Consiliului raional Edineț  s-a petrecut Atelierul de lucru cu tematica „Rolul Comisiei pentru protecția copilului aflat în dificultate în contextul implementării Strategiei pentru protecția copilului pe anii 2014-2020”

Participanți la Atelier au fost membrii Comisiilor pentru protecția copilului aflat în dificultate din raioanele Edineț și Briceni.

Atelierul a fost organizat de către ONG „Copil, Comunitate, Familie, Moldova„.

În cadrul Atelierului au fost prezentate obiectivele Strategiei pentru protecția copilului pe anii 2014-2020, s-a efectuat o analiză curentă a copiilor aflați în situație de risc la nivel local și s-au adus în revistă realizările obținute în cadrul implementării Strategiei nominalizate în ambele raioane.

De asemenea au fost puse în discuție aspectele cheie ale procesului de organizare și funcționare a Comisiei, pentru a găsi perspectivele și progresele care ar efecentiza lucrul Comisiei pentru protecția copilului aflat în dificultate.

Consiliul Raional Edinet © 2013 Contacte:str. Independenței 33, or. Edineț, MD-4601, Republica Moldova tel.: +24622058 E-mail:econsiliu@edinet.md Creat de Inform-Teh srl.