Al doilea atelier al Grupului de Lucru pentru actualizarea capitolului “Apă și Canalizare” al Strategiei de dezvoltare socio-economică a raionului Edineț

Astăzi, în sala de ședințe a Consiliului raional s-a desfășurat   al doilea atelier de lucru privind  actualizarea  Strategiei de dezvoltare a raionului la capitolul “Apă și Canalizare”.

  La ședință au participat:  Președintele raionului, dl Iurii GARAS, Vicepreședintele raionului, dl Sergiu Gheorghiță, grupul de experți GFA/GIZ și membrii grupului de lucru din cadrul Consiliului raional.

  Președintele raionului, dl Iurii GARAS a mulțumit experții GIZ pentru suportul metodologic acordat specialiștilor Consiliului raional în actualizarea Strategiei la capitolul  “Apă și Canalizare” și ajustarea conform cerințelor europene.

   În rezultatul studiului efectuat la nivel de raion, experții au prezentat situația actuală referitor la sistemele  de apă și canalizare.

     În rezultatul discuțiilor între experți și membrii grului de lucru s-au prezentat 

propuneri  referitor la viziunea pe termen lung  a sectorului de aprovizionare cu apă și canalizare.

    Toate propunerile vor fi structurate și se vor regăsi în capitolul  “Apă și Canalizare”,  care  urmează  să fie  prezentate în  cadrul audierii  publice.

 

Consiliul Raional Edinet © 2013 Creat de Inform-Teh srl.